ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΠΑΣΚΕ ΣΤΟ 35Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ

 Αθήνα 24/3/2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΠΑΣΚΕ ΣΤΟ 35Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ

 

H ΠΑΣΚΕ προσηλωμένη στο καθήκον της που είναι αποκλειστικά και μόνο η διασφάλιση των συμφερόντων των δυνάμεων της εργασίας συνεχίζει ενωμένη και δυνατή τον αγώνα για την απόκρουση και ανατροπή των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών.

Στην πιο δύσκολη και τραγική περίοδο για τους εργαζόμενους και τη χώρα, η σταθερή και συνεπής αγωνιστική και μαχητική δράση της ΠΑΣΚΕ επιβραβεύτηκε από τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Παρά τη διάσπαση και την αποχώρηση μιας ομάδας στελεχών, η ΠΑΣΚΕ αναδείχτηκε και πάλι πρώτη δύναμη, λαμβάνοντας ποσοστό 34,5% και 16 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ.

Η ΠΑΣΚΕ συνεχίζει να αποτελεί τη μεγάλη συνδικαλιστική παράταξη και να είναι ο σταθεροποιητικός παράγοντας για την ενότητα, τη δράση και την προοπτική των συνδικάτων στη χώρα μας.

Τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των ανέργων και συνολικά της ελληνικής κοινωνίας καθώς και ο εφιάλτης της ανεργίας και ειδικότερα αυτής των νέων είναι το πρώτιστο ζήτημα στην ατζέντα των διεκδικήσεων της ΠΑΣΚΕ.

Η ΠΑΣΚΕ θα συνεχίσει αταλάντευτα τον αγώνα και την πάλη και θα τιμήσει την εμπιστοσύνη και τη δύναμη που της δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ